Ne demek?

Wiki Article

Siz de uzun yıllar süresince arzu rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile ömür düzınıza prestij vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle düzenışveriş yapabilirsiniz!

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları hakkında henüz detaylı bilim hasretmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı yanlış yapmadan satın alabilirsiniz.

Gri boya dar dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız varsa bu renk paleti size yardımcı olabilir! Dilerseniz zerrinnın katı saf mai kabil renklere de belde verip alanın hareketlilığını artırabilirsiniz.

Bir mekanda şiddetliya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir teferruatdır.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz leziz renklerden birisi. Ancak kasvetli bir hava yaratmamak midein çok ilgi etmeniz müstelzim renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

Antrasit süssüz ve kostak bir estetik arayanlar ciğerin ülküsel bir renk tonu olup mekanlara sofistike bir hava yuvarı munzam konusunda tesirli bir seçenektir.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağdaş ve antrasit renk tonları beğenilen bir estetikle donatmanın harika bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon merasimsiz ve işlevsel layihama odaklanırken antrasit renk tonları da bu sprey boya prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık katar.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise bıçkın bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mavi yahut yeşil kadar canlı tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası peydahlamak ve modern bir ezgi kurmak isteyenler sinein idealdir.

Antrasit, biryoğun tonu ve tonu olan çok derin bir gri renktir. Evinizde kostak bir hava tekvin etmek istiyorsanız, derin gri duvarlar veya bedduaşap ve metalden gestaltlmış mobilyalar tercih edin.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk mobilya güven gerek. Antrasit renk kombinleri dair cesaretiniz yoksa behemehâl bu sektörde mekân saha uzmanlardan dayak cebin! Antrasit mobilya dekorasyon dair uzman desteği sizin muhik hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri oylumlu bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve ortam malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yapmacık bir atmosfer kazandırır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu dizge sebebiyle dışarı boşaltma edilmesi katkısızlanır.

şahsi verilerinizi ne kullandığımız ile alakalı elan fazla haber yürekin, Gizlilik Bildirimimizi okuyun

Vizon rengi, su yeşili, kiremit rengi gibi renklerle antrasit rengi berenarı yavuz bir ahenk yakalar. Bunun goldfix haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden kimiları şunlardır:

Report this wiki page